‘Ενας Πολύτιμος Πελάτης για εμάς  …. και ένα δώρο για εσάς!!!

Προσκαλέστε την φίλη σας στο μοναδικό κόσμο των γευστικών απολαύσεων της bofrost*και κερδίστε δώρα αξίας 20 € !!  Συστήστε μας μια φίλη σας και με την πρώτη της αγόρα αξίας τουλάχιστον 20 €, κερδίστε εντελώς δωρεάν  ένα πυρίμαχο σκεύος από την σειρά ‘Maison’.  Ιδανικό για μαγείρεμα στο
φούρνο ή για να ζεστάνετε τα αγαπημένα σας φαγητά στο φούρνο μικροκυμάτων. Κερδίζετε επίσης και μια συσκευασία παγωτό «Βανίλια bourbon» (κωδ.5005)

Για κάθε επιπλέον φίλη, με αγορά αξίας τουλάχιστον 20 €, που θα μας συστήσετε θα παίρνετε εντελώς δωρεάν μια συσκευασία παγωτού 1500 ml Βανίλια bourbon αξίας 8,35 €.

Την φίλη σας θα την καλωσορίσουμε με το σετ «Αρμονία» 3 τεμαχιών δώρο αξίας 20 €. Με την πρώτη της αγορά αξίας τουλάχιστον € 20 η φίλη σας θα λάβει δώρεαν το σετ «Αρμονια» 3 αεροστεγών δοχείων. Κατασκευασμένα από πολυανθρακικό είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά. Με πρωτοποριακό σχήμα και σχεδιασμό που διευκολύνει στην εξοικονόμηση χώρου και κρατάει το περιεχόμενο φρέσκο. Πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.

 

Διαδώστε το…!
Γνωρίστε στους φίλους σας την ποιότητα της bofrost* και κερδίστε και οι δύο…!!

Μπείτε κι εσείς στην κλήρωση και κερδίστε ένα σετ 18 πιάτων από πορσελάνη. Συστήστε μας τις φίλες σας και 10 από εσάς θα κερδίσετε το σετ “Elegance” των 18 τεμαχίων που αποτελείται από 6 βαθιά πιάτα, 6 πιάτα φαγητού και 6 πιάτα για φρούτα ή γλυκό. Δώρο αξίας 60 ευρώ!

Όροι Συμμετοχής: Προτείνετε έναν νέο πελάτη και αυτόματα κερδίζετε το δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση για 10 σετ των 18 τεμαχίων πιάτων από πορσελάνη, με την προϋπόθεση ότι ο νέος πελάτης θα πρέπει να κάνει την πρώτη του παραγγελία ύψους 20 €. Η συμμετοχή στην κλήρωση θα είναι μέχρι τις 30/09/2019. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Novelty Foods AE παρουσία συμβολαιογράφου, στις 14/10/2019. Από την κλήρωση εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι και συνεργάτες της Novelty Foods AE.