Κατάλογοι

Ακαταμάχητοι πειρασμοί και καινούριες γεύσεις, διαλέξτε ανάμεσα από κλασικά αγαπημένα ή νέες σπεσιαλιτέ. Τα προϊόντα με την ένδειξη «νέο» είναι καινούρια προϊόντα ενώ με τις λέξεις «πάλι κοντά σας» είναι δημοφιλή εποχιακά προϊόντα, τα οποία είναι διαθέσιμα ξανά λόγω μεγάλης ζήτησης.

Πειραματιστείτε και δοκιμάστε καινούρια πιάτα ή παλιά αγαπημένα και κλασικά. Παγωτά, λαχανικά, ψάρια και κρέατα, έτοιμα πιάτα και γλυκά, είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε όλες σας τις επιθυμίες.

Εσείς απλά καθίστε αναπαυτικά και ξεφυλλίστε τον κατάλογό μας και για τα υπόλοιπα θα σκεφτούμε εμείς…

 • Κατάλογος Άνοιξη Καλοκαίρι 2019
  Κάντε τις αγορές σας από το σπίτι και εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα..! Απελευθερώστε τον εαυτό σας από το άγχος, την κίνηση στο δρόμο και τις ουρές! Με την bofrost *έχετε την καλύτερη επιλογή προϊόντων, την ποιότητα, και την παράδοση απευθείας στο σπίτι! Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για ν’ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας και…
 • Κατάλογος Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018-2019
  Χειμωνιάτικες γεύσεις με φαντασία!!!
 • Κατάλογος Άνοιξη Καλοκαίρι 2018
  Ένας γευστικός κόσμος έτοιμος να τον ανακαλύψετε! Γεύση, παράδοση και φαντασία. Διαλέξτε ανάμεσα από την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, κλασικά αγαπημένα και νέα δημιουργικά πιάτα, και απολαύστε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με τους αγαπημένους σας.
 • Κατάλογος Χειμώνας 2017-2018
  Για την bofrost* η φροντίδα και η αναζήτηση των καλύτερων προϊόντων είναι συνεχής. Ξεφυλλίστε τον χειμωνιάτικο κατάλογό μας και ανακαλύψτε νέες γεύσεις αλλά και κλασικές αγαπημένες. Απολαύστε μοναδικές συνταγές με την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας, και ελάτε να μοιραστούμε την αγάπη και το πάθος μας για το καλό φαγητό.