Κατάλογοι

Ακαταμάχητοι πειρασμοί και καινούριες γεύσεις, διαλέξτε ανάμεσα από κλασικά αγαπημένα ή νέες σπεσιαλιτέ. Τα προϊόντα με την ένδειξη «νέο» είναι καινούρια προϊόντα ενώ με τις λέξεις «πάλι κοντά σας» είναι δημοφιλή εποχιακά προϊόντα, τα οποία είναι διαθέσιμα ξανά λόγω μεγάλης ζήτησης.

Πειραματιστείτε και δοκιμάστε καινούρια πιάτα ή παλιά αγαπημένα και κλασικά. Παγωτά, λαχανικά, ψάρια και κρέατα, έτοιμα πιάτα και γλυκά, είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε όλες σας τις επιθυμίες.

Εσείς απλά καθίστε αναπαυτικά και ξεφυλλίστε τον κατάλογό μας και για τα υπόλοιπα θα σκεφτούμε εμείς…

  • Κατάλογος Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018-2019
    Χειμωνιάτικες γεύσεις με φαντασία!!!
  • Κατάλογος Άνοιξη Καλοκαίρι 2018
    Ένας γευστικός κόσμος έτοιμος να τον ανακαλύψετε! Γεύση, παράδοση και φαντασία. Διαλέξτε ανάμεσα από την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, κλασικά αγαπημένα και νέα δημιουργικά πιάτα, και απολαύστε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με τους αγαπημένους σας.
  • Κατάλογος Χειμώνας 2017-2018
    Για την bofrost* η φροντίδα και η αναζήτηση των καλύτερων προϊόντων είναι συνεχής. Ξεφυλλίστε τον χειμωνιάτικο κατάλογό μας και ανακαλύψτε νέες γεύσεις αλλά και κλασικές αγαπημένες. Απολαύστε μοναδικές συνταγές με την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας, και ελάτε να μοιραστούμε την αγάπη και το πάθος μας για το καλό φαγητό.