Μακαρονάκι κοφτό με Σπανάκι

Σκεύη: κατσαρόλα, τηγανι
Δυσκολία: Κανονικό

Σπανάκι και καροτάκια με κοφτό μακαρονάκι σε ένα πιάτο που θα σας ενθουσιάσει.

  • Συστατικά

  • Τρόπος προετοιμασίας

    • Σε μια κατσαρόλα βράζετε το σπανάκι ακολουθώντας τις οδηγίες στην συσκευασία. Αφού είναι έτοιμο το στραγγίζετε καλά και το ψιλοκόβετε.
     
    • Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το λάδι με το κρεμμύδι και το σέλινο ώσπου να μαραθούν. Προσθέτετε το ψιλοκομμένο σπανάκι, τα καροτάκια σε κύβους (κατεψυγμένα) λίγο αλάτι, πιπέρι και τα αφήνετε να σιγοψηθούν για περίπου δέκα λεπτά σε σιγανή φωτιά ανακατεύοντάς τα.
     
    • Εν τω μεταξύ σε μια κατσαρόλα βράζετε τα ζυμαρικά και αφού είναι έτοιμα και τα σουρώσετε τα προσθέτετε στο τηγάνι με το σπανάκι και τα ανακατεύετε όλα μαζί.
     
    • Τέλος τα σερβίρετε σε βαθιά σαλατιέρα και αλατοπιπερώνετε ανάλογα με την αρεσκεία σας.

Προϊόντα

Καροτάκια

Βάρος: 1000gr
Κωδικός: 5723
4,70 

Σπανάκι σε Φύλλα

Βάρος: 1400gr
Κωδικός: 9243
5,55