Ραβιόλι με Γκοργκοντζόλα

Δυσκολία: Εύκολο

Ραβιόλι με τυρί γκοργκοντόλα και παρμεζάνα για τους λάτρεις του τυριού! 

  • Συστατικά

  • Τρόπος προετοιμασίας

    • Ετοιμάζετε τα ραβιόλι ακολουθώντας τις οδηγίες στην συσκευασία, στραγγίζετε και αφήνετε στην κατσαρόλα.
    • Σε ένα βαθύ τηγάνι, σε μέτρια φωτιά ρίχνετε το γάλα και το βούτυρο και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Προσθέτετε την γκοργκοντζόλα και ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσει το τυρί και να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
    • Χαμηλώνετε την φωτιά και ρίχνετε την κρεμ φρες και την παρμεζάνα.
    • Τέλος ρίχνετε και τα ραβιόλι στο τηγάνι με την σάλτσα ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.

Προϊόντα

Ραβιόλι με Ανθότυρο

Βάρος: 500gr Τεμάχια: 1
Κωδικός: 5275
6,25