Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των κατεψυγμένων προϊόντων bofrost* με μια ματιά

 

Με τα προϊόντα bofrost* εξασφαλίζεται σωστή διατροφή σ’ εσάς και την οικογένειά σας, σύμφωνα με τους αυστηρότερους κανόνες της υγιεινής διατροφής.

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των προϊόντων μας είναι:

 

1. Η διατήρηση των βιταμινών σε μεγάλο βαθμό εξασφαλίζεται με την διαδικασία της κατάψυξης σοκ. Αυτή είναι η μόνη μέθοδος διατήρησης του μεγαλύτερου μέρους των βιταμινών ενός τροφίμου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα προϊόντα bofrost* παραμένουν συνεχώς σε συνθήκες κατάψυξης, δηλαδή σε θερμοκρασίες χαμηλότερες των -18° μέχρι να φθάσουν στην κατάψυξη του σπιτιού σας. Έτσι διατηρείται ακέραια η περίφημη αλυσίδα ψύξης της bofrost*.

 

2. Η bofrost* δεν χρησιμοποιεί καθόλου συντηρητικά. Τα κατεψυγμένα προϊόντα διατηρούνται μόνο με την ψύξη που αποτελεί τον υγιεινότερο τρόπο συντήρησης.

 

3. Χρησιμοποιώντας προϊόντα bofrost*, εξοικονομείτε χρόνο. Νόστιμα και υγιεινά φαγητά μπορούν να ετοιμασθούν γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία.

 

4. Τα προϊόντα bofrost* καταψύχονται με την πλέον σύγχρονη μέθοδο ταχείας κατάψυξης IQF(Individually Quick Frozen). Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα δεν είναι κολλημένα μεταξύ τους στη συσκευασία, γι’ αυτό χωρίζονται εύκολα σε μερίδες. Μπορείτε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε ακόμα και μια μικρή ποσότητα μιας συσκευασίας και το υπόλοιπο να παραμείνει στην κατάψυξη για αργότερα.

 

5. Η φρεσκάδα και οι θρεπτικές ουσίες διατηρούνται σε πολύ μεγάλο βαθμό, διότι αμέσως μετά τη συγκομιδή ή το ψάρεμα τα προϊόντα καταψύχονται (με τη μέθοδο ταχείας κατάψυξης) σε θερμοκρασίες ακόμη και -70˚C.

 

6. Με το ζεμάτισμα που γίνεται στα λαχανικά μας πριν καταψυχθούν, συντομεύεται ο χρόνος μαγειρέματος και ταυτόχρονα γίνεται οικονομία στην ενέργεια.