Η  bofrost* είναι η Νο 1 εταιρία διανομής άριστης ποιότητας φρεσκοκατεψυγμένων προϊόντων  στην Ευρώπη και λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1993. Η πώληση γίνεται κατ´ευθείαν στον τελικό καταναλωτή και η διανομή των προϊόντων πραγματοποιείται με ιδιόκτητα φορτηγά καταψύκτες κατ´ ευθείαν  στο σπίτι σας και έτσι δεν διακόπτεται ποτέ η πολύτιμη “αλυσίδα ψύξης”.

 

Όλα τα προϊόντα bofrost* προέρχονται από ελεγχόμενες και εγγυημένες καλλιέργειες σε 32 χώρες του κόσμου και καταψύχονται άμεσα ώστε να φτάσουν στον τελικό καταναλωτή με όσον το δυνατόν περισσότερες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.

 

Στην bofrost* διασφαλίζουμε την καλή ποιότητα και ασφάλεια, εγγυόμαστε καμία χρήση τεχνητών ουσιών, καμία χρήση ενισχυτικών γεύσεων και υδρογονομένων λιπαρών και αυστηρούς ελέγχους σε κάθε στάδιο παραγωγής, από την καλλιέργεια, τη συγκομιδή, την εκτροφή, την αλιεία μέχρι και την επεξεργασία των τροφίμων.

 

Η ιστορία επιτυχίας της οικογένειας bofrost* δεν θα μπορούσε όμως να γραφτεί χωρίς τους υπαλλήλους της που σχετίζονται με τις αξίες και τους στόχους της εταιρείας και που πραγματικά κάνουν τη δουλειά τους με πάθος και εσάς για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας.