Η bofrost* είναι η Νο1 εταιρία διανομής άριστης ποιότητας φρεσκοκατεψυγμένων προϊόντων στην Ευρώπη και λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1993.

 

Η πώληση γίνεται κατ´ευθείαν στον τελικό καταναλωτή και η διανομή των προϊόντων πραγματοποιείται με ιδιόκτητα φορτηγά καταψύκτες κατ´ ευθείαν  στο σπίτι σας.

 

Η bofrost* εξυπηρετεί πάνω από 50.000 οικογένειες στην Ελλάδα και πάνω από 7.000.000 οικογένειες σε 13 χώρες της Ευρώπης.

 

Η bofrost* έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο επιλεγμένων προμηθευτών σ´ όλο τον κόσμο, ώστε να προσφέρει πάντα την καλύτερη ποιότητα από κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ παράλληλα εφαρμόζει σχολαστικούς και συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους στα ειδικά εργαστήριά της. Προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα και σπεσιαλιτέ, τα οποία σας δίνουν πολλές εύκολες λύσεις, αυξάνουν την γευστική σας απόλαυση και κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

 

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία από λαχανικά, ψάρια, πουλερικά τα οποία εσείς θα μαγειρέψετε όπως επιθυμείτε μέχρι έτοιμες σπεσιαλιτέ από παραδοσιακές κουζίνες της Ελλάδας και πολλών άλλων χωρών, αλλά ακόμη και έτοιμες προτάσεις για σνακ, πάρτι ή κάθε περίσταση.

 

Οι διατροφικές λύσεις bofrost* ταιριάζουν απόλυτα στο σημερινό έντονο και δυναμικό ρυθμό ζωής, εμπλουτίζοντας το διαιτολόγιο σας με γευστικές προτάσεις υψηλής θρεπτικής αξίας.

 

Παράλληλα, με τη bofrost* κάνετε τα ψώνια σας και το μαγείρεμα γρήγορα και εύκολα, ενώ εμείς εγγυόμαστε την ποιότητα και σεβόμαστε τις προσωπικές σας επιλογές. Βασική μας και άμεση προτεραιότητα είναι η άριστη ποιότητα, ο εμπλουτισμός της ποικιλίας των προϊόντων μας και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.