Μην επανακαταψύξετε το προϊόν μετά την απόψυξή του.
Τρόπος προετοιμασίας: να καταναλωθεί αφού μαγειρευτεί.
Φτάστε τους 75°C στην καρδιά (μέσα) του προϊόντος! Πετάξτε το υγρό απόψυξης.
Αποφύγετε την επαφή, άμεση ή έμμεση, του ωμού προϊόντος με άλλα τρόφιμα.
Μέθοδος απόψυξης: στο ψυγείο: Αφαιρέστε το προϊόν από τη συσκευασία, χωρίς να αφαιρέσετε την προστατευτική μεμβράνη, και αφήστε το να ξεπαγώσει. Αφαιρέστε τη μεμβράνη πριν από την προετοιμασία.
Στο φούρνο με αέρα: Προθερμαίνουμε στους 200°C (στις αντιστάσεις στους 200°C). Τοποθετούμε το αποψυγμένο προϊόν σε αντικολλητικό ταψί με 2 κουταλιές της σούπας λάδι, προσθέτουμε λίγο λευκό κρασί, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο χωρίς σφράγιση και ψήνουμε σε κεντρική θέση για περίπου. 30 λεπτά (στις αντιστάσεις περίπου 30 λεπτά). Ξεσκεπάστε και συνεχίστε το μαγείρεμα για άλλα περίπου. 40 λεπτά. (στις αντιστάσεις περίπου 60 λεπτά) γυρίζοντας περιστασιακά και αν χεριάζετε υγραίνετε το με νερό.
Στo τηγάνι: Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το αποψυγμένο προϊόν με 2 κουταλιές της σούπας λάδι, λίγο λευκό κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί. Στη συνέχεια μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για περίπου. 60 λεπτά. με καπάκι, γυρίζοντας κατά διαστήματα και προσθέτοντας νερό όσο χρειάζεται.
Σημαντικές πληροφορίες: προσοχή! Όταν προσθέτετε νερό, το καυτό λάδι μπορεί να πιτσιλίσει.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.