Τρόπος προετοιμασίας:
Στο τηγάνι για 2 τεμάχια: σε ένα αντικολλητικό τηγάνι που έχετε προθερμάνει, τοποθετείστε το προϊόν χωρίς να το αποψύξετε και χωρίς την προστατευτική μεμβράνη του και ψήστε το σε μέτρια φωτιά για 12 λεπτά περίπου γυρίζοντάς το κάθε τόσο.
Στο σχαροτήγανο για 2 τεμάχια: σε ένα σχαροτήγανο που έχετε ζεστάνει, τοποθετείστε το προϊόν χωρίς να το αποψύξετε και χωρίς την προστατευτική του μεμβράνη και ψήστε το σε μέτρια φωτιά για 12 λεπτά περίπου γυρίζοντάς το κάθε τόσο.
Ρυθμίστε το χρόνο του ψησίματος, ανάλογα με το πάχος του μπιφτεκιού.
Συντήρηση: Το προϊόν διατηρείται στον καταψύκτη *** στους -18˚C. Να καταναλωθεί κατά προτίμηση πριν από : βλέπε συσκευασία.
Συμβουλή του σεφ: σάλτσα με πιπεριές για 4 άτομα: καθαρίστε και κόψτε 100γρ κόκκινες πιπεριές και βάλτε τις στο μπλέντερ με δύο κρόκους αυγού, λίγο χυμό λεμονιού και λίγο σινάπι. Βρέξτε το μίγμα με 250γρ ηλιέλαιο. Χτυπήστε το μίγμα μέχρι να γίνει κρεμώδης μαγιονέζα και προσθέστε τις πιπεριές, αλάτι και πιπέρι και αφήστε το προϊόν στο ψυγείο. Γεμίστε με την σάλτσα ψωμάκια, τραγανό μπέικον, ντομάτες, κόκκινο λάχανο και φύλλα μαρουλιού και προσθέστε το burger.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.