Τρόπος προετοιμασίας: να καταναλωθεί αφού μαγειρευτεί.
Στο φούρνο με αέρα:
Όταν το προϊόν είναι κατεψυγμένο: Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C (σε άνω-κάτω αντίσταση στους 200°C).
Μέχρι να προθερμάνει ο φούρνος, αφήστε το προϊόν να ξεπαγώσει στη προστατευτική μεμβράνη. Μετά από 10 λεπτά,
αφαιρέστε τη προστατευτική μεμβράνη και ψήστε στη μεσαία σχάρα για περίπου 11 λεπτά (σε άνω κάτω αντίσταση περίπου 11 λεπτά).
Όταν το προϊόν έχει αποψυχθεί (μετά από περίπου 8 ώρες στο ψυγείο): Προθερμάνετε το φούρνο στους 200°C (στην άνω-κάτω αντίσταση στους 220°C).
Αφαιρέστε τη προστατευτική μεμβράνη και ψήστε το αποψυγμένο προϊόν στη μεσαία σχάρα για περίπου 8 λεπτά (στην άνω-κάτω αντίσταση περίπου 8 λεπτά).
Στο τηγάνι:
Όταν το προϊόν είναι κατεψυγμένο: αφήστε το προϊόν να ξεπαγώσει στη προστατευτική μεμβράνη
για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, αφαιρέστε την μεμβράνη και τοποθετήστε το προϊόν σε ένα αρκετά μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι.
Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15 λεπτά με καπάκι.
Όταν το προϊόν έχει αποψυχθεί (μετά από περίπου 8 ώρες στο ψυγείο: Αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη και τοποθετήστε
το αποψυγμένο προϊόν σε ένα αρκετά μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για περίπου 11 λεπτά με καπάκι.
Αποθήκευση στη συντήρηση του ψυγείου: Φυλάσσετε το προϊόν στο ΨΥΓΕΙΟ, στην κλειστή συσκευασία του, μεταξύ 0°C/+4°C για λιγότερο από 5 ημέρες.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.