Τρόπος προετοιμασίας: να καταναλωθεί αφού μαγειρευτεί.
Στο τηγάνι για 250γρ: σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεστάνετε 2 κουταλιές λάδι και προσθέστε το προϊόν χωρίς να το αποψύξετε. Μαγειρέψτε το σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 4 λεπτά περίπου ανακατεύοντας κάθε τόσο. Για ένα πιο νόστιμο αποτέλεσμα, τσιγαρίστε σκόρδο στο τηγάνι πριν να προσθέσετε μέσα τα μύδια.
Στην κατσαρόλα για 250γρ: σε μια κατσαρόλα βράστε νερό και προσθέστε το προϊόν χωρίς να το αποψύξετε. Μαγειρέψτε το για 2 λεπτά περίπου σε δυνατή φωτιά υπολογίζοντας τον χρόνο από την στιγμή που θα ξαναρχίσει να κοχλάζει το νερό. Στραγγίστε το και γαρνίρετέ το όπως επιθυμείτε.
Προσοχή! Τα μύδια είναι αποφλοιωμένα, πλυμένα και προσεκτικά επιλεγμένα. Εάν έχουν παραμείνει μεμονωμένα θραύσματα κοχυλιών, ζητάμε την κατανόησή σας.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.