Μην επανακαταψύξετε το προϊόν μετά την απόψυξή του.
Τρόπος προετοιμασίας: να καταναλωθεί αφού μαγειρευτεί.
Στο τηγανι για 500γρ: Ζεσταίνετε 2 κουταλιές της σούπας λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτετε το ακόμα κατεψυγμένο προϊόν, προσθέτετε 2 κουταλιές της σούπας νερό και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για περίπου 5 λεπτά με καπάκι. Ξεσκεπάστε και συνεχίστε το μαγείρεμα. για περίπου 5 λεπτά. Ανακατεύετε περιστασιακά κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Αλατοπιπερώνετε πριν το σερβίρισμα.
Στη κατσαρόλα για 500γρ: Αδειάστε το ακόμα κατεψυγμένο προϊόν σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει και μαγειρέψτε σε δυνατή φωτιά για περίπου 7 λεπτά από τη βύθιση, ανακατεύοντας απαλά από καιρό σε καιρό. Στραγγίζετε καλά και αλατοπιπερώνετε.
Στα μικροκύμματα για 200γρ: Τοποθετήστε το ακόμα κατεψυγμένο προϊόν σε ένα σκεύος κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, προσθέστε μια πρέζα αλάτι και νερό για να το καλύψετε και μαγειρέψτε στα 850 Watt με κλειστό καπάκι για περίπου 6 λεπτά με το καπάκι. Στραγγίζετε καλά και αλατοπιπερώνετε.
Μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσετε το χρόνο μαγειρέματος ανάλογα με την απόδοση του φούρνου μικροκυμάτων σας. φούρνου μικροκυμάτων.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.