Το προϊόν δεν πρεπει να ξανακαταψυχθεί αφόυ αποψυχθεί. Το διατηρείτε στο ψυγείο στους 0⁰/4⁰ και να καταναλωθει εντος 24 ωρών.
Για μεμονωμένα τεμάχια: βγάλτε το προϊόν από την συσκευασία και τοποθετείστε το σε ένα σκεύος κατάλληλο για μικροκύματα. Αποψύξτε το για 3,5 λεπτά περίπου χωρίς να το σκεπάσετε με καπάκι. Μετά την απόψυξη, αφήστε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 10 λεπτά.
Για όλη την μηλόπιτα: βγάλτε το προϊόν από την συσκευασία και τοποθετείστε το σε ένα σκεύος κατάλληλο για μικροκύματα. Αποψύξτε το για 18 λεπτά περίπου χωρίς να το σκεπάσετε με καπάκι. Μετά την απόψυξη, αφήστε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 30 λεπτά.
Σε θερμοκρασία δωματίου: βάλτε την ποσότητα που επιθυμείτε σε ένα πιάτο και σκεπάστε το.
Για μεμονωμένα τεμάχια: για 2 ώρες περίπου. Για όλη την μηλόπιτα: για 5,5 ώρες περίπου.
Τρόπος προετοιμασίας: Στο φούρνο:
Για μεμονωμένα τεμάχια: προθερμάνετε το φούρνο στους 160˚C (στην πάνω-κάτω αντίσταση στους 180˚C). Βάλτε το προϊόν σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και ζεστάνετέ το για 14 λεπτά περίπου (στην πάνω-κάτω αντίσταση για 14 λεπτά περίπου). Αφού το βγάλετε από το φούρνο, αφήστε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου για 10 λεπτά περίπου.
Για όλη την μηλόπιτα: προθερμάνετε το φούρνο στους 160˚C (στην πάνω-κάτω αντίσταση στους 180˚C). Βάλτε το προϊόν σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και ζεστάνετέ το για 20 λεπτά περίπου (στην πάνω-κάτω αντίσταση για 20 λεπτά περίπου). Αφού το βγάλετε από το φούρνο, αφήστε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου για 15 λεπτά περίπου
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.