Τρόπος απόψυξης: σε θερμοκρασία περιβάλλοντος: βάλτε την σφολιάτα που είναι ακόμα κατεψυγμένη σε ένα ταψί με λαδόκολλα και αφήστε την να αποψυχθεί για περίπου 10 λεπτά. Κατόπιν μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να παρασκευάσετε ότι επιθυμείτε.
Τρόπος προετοιμασίας: να καταναλωθεί αφού μαγειρευτεί.
Στον φούρνο αέρος: προθερμάνετε το φούρνο στους 200˚C( στην πάνω-κάτω αντίσταση στους 200 ˚C) και ψήστε το προϊόν που έχετε αποψύξει στην μεσαία θέση του φούρνου. Αν ψήσετε τα τεμάχια χωρίς να τα γεμίσετε ψήστε τα για 16 λεπτά περίπου (στην πάνω-κάτω αντίσταση για 18 λεπτά περίπου). Αν γεμίσετε τα φύλλα σφολιάτας, ψήστε για 40 λεπτά περίπου (στην πάνω-κάτω αντίσταση για 50 λεπτά περίπου).
Αν θέλετε η βάση της σφολιάτας να είναι πιο μεγάλη (για να ετοιμάσετε μια πίτα ή ένα στρούντελ), μετά την απόψυξη, μπορείτε να κολλήστε τα τεμάχια βρέχοντας τις άκρες τους με λίγο νερό και ενώνοντάς τα.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.