Πολλές κατεψυγμένες σπεσιαλιτέ
Παράδοση κατ' οίκον
Πληρωμή κατά τη παράδοση
Αγοράστε 24 ώρες την ημέρα

Ποιότητα και διαφάνεια

bofrost*, συνώνυμο των καλύτερων πρώτων υλών και συστατικών. Με τη γρήγορη κατάψυξη διατηρούμε τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες των συστατικών, φέρνοντας εξαιρετική, γευστική ποιότητα στο τραπέζι σας. Πάντα!

Η bofrost* είναι γνωστή για τις καλύτερες πρώτες ύλες και συστατικά της. Με τη γρήγορη κατάψυξη διατηρούμε τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες που περιέχονται στα προϊόντα μας, φέρνοντας εξαιρετική, γευστική ποιότητα στο τραπέζι σας. Πάντα!

Ψυκτική αποθήκευση

Από αμνημονεύτων χρόνων, ο άνθρωπος είχε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της διατήρησης των τροφίμων, ιδίως των λιχουδιών της φύσης που δεν είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο.

Με την πάροδο των αιώνων αναπτύχθηκαν πολλές μέθοδοι συντήρησης (τουρσί σε αλάτι, λάδι, ξύδι, ξήρανση, κάπνισμα, αποστείρωση), αλλά μόνο μία διατηρεί τη γεύση, τις θρεπτικές ιδιότητες των τροφίμων ανέπαφες και σας επιτρέπει να προσφέρετε στους αγαπημένους σας το καλύτερο, κάθε μέρα, όλο το χρόνο.

Είναι η πιο φυσική μέθοδος συντήρησης... το βαθύ κρύο!

Ιστορία των κατεψυγμένων τροφίμων

Πότε δημιουργήθηκαν τα κατεψυγμένα προϊόντα;

Η εφεύρεση χρονολογείται από τη δεκαετία του 1930, όταν ο Αμερικανός Clarence Birdseye ανέπτυξε την πρώτη βιομηχανική διαδικασία για την παραγωγή τους.

Σήμερα, η σύγχρονη τεχνολογία κατάψυξης ανατρέχει σε περισσότερα από 70 χρόνια εμπειρίας και αδιάλειπτης επιτυχίας!

Γρήγορη κατάψυξη, ανώτερη ποιότητα

Χάρη στη σύγχρονη "τεχνολογία ψύξης", όλα τα κατεψυγμένα προϊόντα bofrost* φτάνουν τους -18°C στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

Αυτή η εξαιρετικά γρήγορη πτώση της θερμοκρασίας είναι το πρώτο "μυστικό" της ανώτερης γεύσης και ποιότητάς τους. Στην πραγματικότητα, η ταχεία κρυστάλλωση του νερού που περιέχεται στο τρόφιμο "κλειδώνει" αμέσως τις βιταμίνες και τα άλλα θρεπτικά συστατικά, διατηρώντας τα από τη φυσική αλλά αδυσώπητη "αποδόμηση" μετά τη συγκομιδή ή την προετοιμασία.

Επιπλέον, ο γρήγορος σχηματισμός παγοκρυστάλλων διατηρεί την κυτταρική δομή και, συνεπώς, την υφή, την εμφάνιση και τη γεύση κάθε προϊόντος.

Η ψυκτική αλυσίδα

-18°C: μόνο με τη συνεχή διατήρηση αυτής της θερμοκρασίας είναι δυνατή η τέλεια διατήρηση των κατεψυγμένων τροφίμων.

Η bofrost* εγγυάται θερμοκρασία -18°C από τη στιγμή της συλλογής, της αλίευσης ή της προετοιμασίας τους, σε κάθε στάδιο διανομής και μεταφοράς, μέχρι την παράδοση απευθείας στο σπίτι σας, χάρη σε μια θεμελιώδη διαδικασία: την ψυκτική αλυσίδα bofrost*.

Ορατή εγγύηση

Σε κάθε εποχή όλα τα προϊόντα διατηρούνται στη σωστή θερμοκρασία.

Μπορείτε να το διαπιστώσετε κοιτάζοντας το θερμόμετρο στο εξωτερικό κάθε οχήματος bofrost*: συμπεριλαμβανομένου αυτού που έρχεται στο σπίτι σας!

Έλεγχος ποιότητας σε κάθε στάδιο

Για κάθε εταιρεία, η ποιότητα θα πρέπει να είναι ο πρωταρχικός στόχος.

Για την bofrost* είναι κάτι πολύ περισσότερο: είναι μια σοβαρότατη ευθύνη και καθήκον, που έχουν επίπτωση στην ικανοποίηση και την ευημερία πολλών καταναλωτών.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στην bofrost*η ποιότητα ξεκινά πολύ πριν από την προετοιμασία και την επιλογή των ίδιων των συστατικών.

Και φτάνει τα προϊόντα άθικτα στο σπίτι σας, χάρη στην αποτελεσματικότητα της οργάνωσης μας, όπως και την αδιάσπαστη "ψυκτική αλυσίδα".

Επιλογή συστατικών

Η ποιότητα της bofrost* φαίνεται "στην πράξη"!

Σκεφτείτε για παράδειγμα τα λαχανικά, για τα οποία οι υπεύθυνοι ποιότητας της bofrost* κάνουν τους αυστηρούς ελέγχους όχι μόνο στις καλλιέργειες, αλλά ακόμη και στο έδαφος, το νερό και τους σπόρους που χρησιμοποιούνται.

Ομοίως, ελέγχουν τις ζωοτροφές που χρησιμοποιούνται στις εκτροφές και τα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά των αλιευτικών πεδίων. Μόνο όσοι περνούν αυτή την αυστηρή αρχική επιλογή μπορούν να γίνουν προμηθευτές μας.

Τα καλύτερα της φύσης

Την εποχή της συγκομιδής, οι υπεύθυνοι ποιότητας της bofrost* πηγαίνουν στις περιοχές καλλιέργειας για να συλλέξουν αποκλειστικά τα προϊόντα από το χωράφι, στην πιο φυσική τους μορφή.

Μόνο έτσι τα λαχανικά μπορούν να είναι όμορφα στην όψη και νόστιμα στην κατανάλωση, αλλά και πλούσια σε πολύτιμες βιταμίνες, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά.

Υγιεινή διατροφή

Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι μια σωστή, ποικίλη και κυρίως ασφαλής διατροφή. Επομένως, τα καλά ψώνια είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία και την υγεία ολόκληρης της οικογένειας.

Πόσο συχνά όμως αμφιβάλλουμε: είναι πραγματικά καλά όλα τα προϊόντα που φαίνονται όμορφα, και είναι πραγματικά υγιεινά όσα είναι νόστιμα; Με την bofrost* η απάντηση είναι μόνο μία: "ναι"! Γιατί πίσω από την ποιότητα των προϊόντων μας κρύβεται μια αδιάκοπη σειρά ελέγχων: πάνω από ένα εκατομμύριο έλεγχοι ετησίως! Γι' αυτό το λόγο η bofrost* χρησιμοποιεί κρέας από επιλεγμένες φάρμες, τα συστατικά είναι προσεκτικά επιλεγμένα και ελεγμένα.

Επιπλέον, τα προϊόντα bofrost* δεν περιέχουν τεχνητές χρωστικές ουσίες, ενισχυτικά γεύσης και υδρογονωμένα λίπη. Μπορούμε έτσι να απολαμβάνουμε μόνο τα καλύτερα στοιχεία της φύσης, όλο το χρόνο.

Το «Δικαστήριο των κατεψυγμένων»

Αυτό είναι το όνομα που κέρδισε η bofrost* για τις διαδικασίες ελέγχου και τις σχολαστικές αναλύσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά στα προϊόντα μας.

Όπως περιγράφεται επίσης στην ενότητα "Ποιότητα" αυτής της ιστοσελίδας, όλα τα τρόφιμα επιλέγονται ήδη από την πηγή τους από τον υπεύθυνο ποιότητας της bofrost*.

Μόνο ό,τι περνάει αυτό το τεστ μπορεί να γίνει προϊόν bofrost*: διαφορετικά απορρίπτεται αμέσως χωρίς καμία δυνατότητα προσφυγής!

Πάνω από 1.000.000 επιθεωρήσεις ετησίως

Αρκεί να διαβάσετε αυτόν τον αριθμό για να καταλάβετε πόσο πολύ ενδιαφέρεται η bofrost* για την ασφάλεια, καθώς και για την ποιότητα των προϊόντων της.

Μετά τους προκαταρκτικούς ελέγχους, όλα τα προϊόντα περνούν από μια περαιτέρω σειρά δοκιμών από τέσσερα διαφορετικά εργαστήρια: ανάλυσης, μικροβιολογικό, χημικό και οργανοληπτικό.

Με άλλα λόγια, κάθε πιάτο bofrost* που απολαμβάνετε στο σπίτι σας έχει υποβληθεί σε 48 ώρες διασταυρωμένου ελέγχου από μια εξειδικευμένη ομάδα ειδικών τεχνικών.

Μεταφορά υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία

Η ασφάλεια bofrost* συνεχίζεται μέχρι το σπίτι σας, «θωρακίζοντας» την με τα ειδικά φορτηγά μας.

Χάρη στην άμεση παράδοση στην κατοικία σας, τα προϊόντα bofrost* διατηρούνται πάντα στην ιδανική θερμοκρασία αποθήκευσης και στις τελειότερες συνθήκες υγιεινής και ακεραιότητας.

Επειδή ο πωλητής της bofrost* γνωρίζει ότι μεταφέρει μια σημαντική αξία: τη δική σας ευημερία και την ευημερία αυτών που αγαπάτε περισσότερο. .