Τρόπος προετοιμασίας: να καταναλωθεί αφού μαγειρευτεί.
Στο τηγάνι για 2 τεμ:
Όταν το προϊόν είναι κατεψυγμένο: βγάλτε το προϊόν από τη συσκευασία και αφήστε το να ξεπαγώσει για περίπου 15 λεπτά. Λιώστε ένα κομμάτι βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι,
τοποθετήστε το αποψυγμενο προϊόν και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 12 λεπτά με καπάκι, γυρνώντας περιστασιακά.
Όταν το προϊόν έχει αποψυχθεί (μετά από περίπου 18 ώρες στο ψυγείο): Λιώστε ένα κομμάτι βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι, τοποθετήστε το ξεπαγωμένο προϊόν
στο τηγάνι και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για περίπου 5 λεπτά με καπάκι, γυρνώντας περιστασιακά.
Στον φούρνο με αέρα:
Όταν το προϊόν είναι κατεψυγμένο: Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C ( στην πάνω-κάτω αντίσταση στους 200°C). Μέχρι ο φούρνος αποκτήσει στη σωστή θερμοκρασία,
αφήστε το προϊόν να ξεπαγώσει για περίπου 15 λεπτά σε ένα σκεύος φούρνου που θα έχετε πρώτα βουτυρώσει. Προσθέστε επιπλέον βούτυρο σε κομμάτια και τριμμένο τυρί
κατά βούληση και ψήστε στη μεσαία θέση του φούρνου για περίπου 20 λεπτά (στατικός φούρνος περίπου 20 λεπτά).
Όταν το προϊόν έχει αποψυχθεί (μετά από περίπου 18 ώρες στο ψυγείο): Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C (στην πάνω-κάτω αντίσταση στους 200°C).
Τοποθετήστε το αποψυγμένο προϊόν σε ένα σκεύος φούρνου που θα έχετε πρώτα βουτυρώσει. Προσθέστε επιπλέον βούτυρο σε κομμάτια και τριμμένο τυρί κατά βούληση
και ψήστε στη μεσαία θέση του φούρνου για περίπου 12 λεπτά (στην πάνω-κάτω αντίσταση περίπου 12 λεπτά).
Οι χρόνοι προετοιμασίας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της συσκευής.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.