Τρόπος προετοιμασίας: να καταναλωθεί αφού μαγειρευτεί
Τρόπος Παρασκευής
Στην κατσαρόλα για 300γρ: Αδειάστε το προϊόν χωρίς να το έχετε αποψύξει σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει και μαγειρέψτε σε δυνατή φωτιά για περίπου 6 λεπτά από τη βύθιση, ανακατεύοντας απαλά από καιρό σε καιρό. Στραγγίζετε καλά και αλατοπιπερώνετε.
Στο τηγάνι για 300γρ: Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε λίγο κρεμμύδι με λάδι και λίγο βούτυρο, προσθέστε το προϊόν χωρίς να το έχετε αποψύξει και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά με καπάκι, ανακατεύοντας περιστασιακά και προσθέτοντας νερό αν χρειαστεί. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, ρυθμίστε το αλάτι και το πιπέρι ανάλογα με τη προτίμηση σας.
Στα μικροκύματα για 300γρ: Τοποθετήστε το προϊόν χωρίς να το έχετε αποψύξει σε ένα σκεύος κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, προσθέστε μια πρέζα αλάτι και νερό μέχρι να καλυφθεί και μαγειρέψτε στα 850 Watt για περίπου 7 λεπτά με κλειστό καπάκι. Στραγγίστε καλά και αλατοπιπερώστε.
Μην επανακαταψύξετε το προϊόν μετά την απόψυξή του.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.