Στο τηγάνι για 500γρ: Ζεσταίνετε 2 κουταλιές λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, τοποθετείτε μέσα το προϊόν χωρίς να το έχετε αποψύξει και το ψήνετε σε μέτρια φωτιά για περίπου 9 λεπτά, γυρίζοντάς το κατά διαστήματα. Πριν από το μαγείρεμα, αλατοπιπερώνετε κατά βούληση.
Στον φούρνο για 500γρ: Προθερμάνετε στους 200°C (στην πάνω-κάτω αντίσταση στους 200°C). Τοποθετήστε το ακόμα προϊόν χωρίς να το έχετε αποψύξει σε ένα αντικολλητικό ταψί με 2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ψήστε στη μεσαία θέση του φούρνου για περίπου 20 λεπτά (στην πάνω-κάτω αντίσταση περίπου 25 λεπτά), γυρνώντας το προϊόν κατά διαστήματα. Πριν από το ψήσιμο, αλατοπιπερώνετε κατά προτίμηση.
Οι χρόνοι προετοιμασίας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της ηλεκτρικής συσκευής.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.