Τρόπος προετοιμασίας: να καταναλωθούν αφού μαγειρευτούν
Στο τηγάνι για 250γρ: σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, προθερμάνετε αρκετό λάδι και προσθέστε το προϊόν χωρίς να το αποψύξετε. Τηγανίστε το για 4 λεπτά περίπου σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας κάθε τόσο. μετά το τηγάνισμα αφήστε τις πατάτες σε χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει την περίσσεια του λαδιού.
Στο φούρνο για 250γρ: προθερμάνετε το φούρνο στους 180˚C (στην πάνω-κάτω αντίσταση στους 180˚C) και βάλτε το προϊόν σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ψήστε στην μεσαία θέση του φούρνου για περίπου 20 λεπτά (στην πάνω κάτω αντίσταση για 20 λεπτά περίπου).
Στην φριτέζα με αέρα για 250γρ: βάλτε το προϊόν στο καλάθι της φριτέζας και τηγανίστε στους 180˚C για περίπου 12 λεπτά.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.