Στο τηγάνι για 200γρ: σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεστάνετε 2 κουταλιές λάδι και προσθέστε το προϊόν χωρίς να το αποψύξετε σε μέτρια φωτιά για περίπου 7 λεπτά, ανακατεύοντας κάθε τόσο. Γαρνίρετε πριν να σερβίρετε τις αγκινάρες. Αν επιθυμείτε ένα πιο γευστικό αποτέλεσμα, τσιγαρίστε σκόρδο μέσα στο τηγάνι πριν προσθέσετε σε αυτό τις αγκινάρες.
Στην κατσαρόλα για 200γρ: σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει ρίξτε το προϊόν χωρίς να το αποψύξετε και αφήστε το να βράσει για 5 λεπτά περίπου υπολογίζοντας το χρόνο από την στιγμή που θα ξαναρχίσει να κοχλάζει το νερό. Ανακατεύετε ελαφρά, στραγγίστε και γαρνίρετε όπως επιθυμείτε.
Στα μικροκύματα για 200γρ: βάλτε το προϊόν χωρίς να το αποψύξετε, σε ένα σκεύος κατάλληλο για μικροκύματα. Προσθέστε 2 κουταλιές νερό και μαγειρέψτε στα 850watt για περίπου 5 λεπτά σκεπάζοντας το σκεύος με ένα καπάκι. Ανακατέψτε στον μισό χρόνο και στο τέλος του μαγειρέματος. Στραγγίστε και γαρνίρετε όπως επιθυμείτε. Προσαρμόστε το χρόνο μαγειρέματος, ανάλογα με το είδους του φούρνου μικροκυμάτων που διαθέτετε.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.