Τρόπος προετοιμασίας: να καταναλωθεί αφού μαγειρευτεί.
Στη φριτέζα αέρα για 250γρ: τοποθετείστε ομοιόμορφα το προϊόν στο καλάθι της φριτέζας, χωρίς να το αποψύξετε και τηγανίστε για 12 λεπτά περίπου στους 180˚C.
Στο φούρνο με αέρα για 250γρ: προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ˚C(πάνω-κάτω αντίσταση στους 180˚C). Βάλτε το προϊόν σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήστε στην μεσαία θέση του φούρνου για περίπου 20 λεπτά (στην πάνω-κάτω αντίσταση για 30 λεπτά περίπου).
Στο τηγάνι για 250γρ: σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεστάνετε άφθονο λάδι. Προσθέστε το προϊόν χωρίς να το αποψύξετε και τηγανίστε το σε δυνατή φωτιά για 4 λεπτά περίπου γυρίζοντάς το κάθε τόσο. Μετά το τηγάνισμα, αφήστε τις πατάτες επάνω σε χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει την περίσσεια του λαδιού.
Στην φριτέζα για 250γρ: προθερμάνετε το λάδι στην φριτέζα στους 170˚C. Προσθέστε το προϊόν χωρίς να το αποψύξετε και τηγανίστε για περίπου 5 λεπτά. Μετά το τηγάνισμα αφήστε το προϊόν επάνω σε χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει την περίσσεια του λαδιού.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.