Μην επανακαταψύξετε το προϊόν μετά την απόψυξή του.
Τρόπος προετοιμασίας: να καταναλωθεί αφού μαγειρευτεί.
Στη τηγάνι για 200γρ: Ζεσταίνετε άφθονο λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και μαγειρεύετε το ακόμα κατεψυγμένο προϊόν σε μέτρια φωτιά για περίπου 6 λεπτά. Αφήστε το να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά πάνω σε χαρτί κουζίνας πριν το σερβίρισμα.
Στο φούρνο με αέρα για 400γρ: Προθερμάνετε στους 220°C (στις αντιστάσεις στους 220°C). Τοποθετήστε το ακόμα κατεψυγμένο προϊόν σε ένα ταψί με χαρτί ψησίματος και ψήνετε στη μεσαία θέση για περίπου 18 λεπτά (στις αντιστάσεις στους περίπου 25 λεπτά).
Στη φριτέζα αέρος για 200γρ: Τοποθετήστε το ακόμα κατεψυγμένο προϊόν στο καλάθι και ψήστε στους 190°C για περίπου 15 λεπτά.
Τα ψάρια που χρησιμοποιούνται σε αυτό το προϊόν έχουν φιλεταριστεί και υποστεί επεξεργασία με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να είναι πρακτικά απαλλαγμένα από κόκαλα. Εάν, παρά την όλη φροντίδα, παραμείνουν μεμονωμένα κόκαλα, παρακαλούμε για την κατανόησή σας.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.