Μην επανακαταψύξετε το προϊόν μετά την απόψυξή του.
Τρόπος προετοιμασίας: να καταναλωθεί αφού μαγειρευτεί.
Στα μικροκύμματα: Ανοίξτε μια γωνία του παγωμένου δίσκου για περ. 1 εκ. και μαγειρεύουμε για 6 λεπτά. Αφήστε το να ξεκουραστεί
Προσοχή: ενδέχεται να χρειαστεί να προσαρμόσετε το χρόνο μαγειρέματος ανάλογα με την απόδοση του φούρνου μικροκυμάτων σας.
Στο Φούρνο με αέρα: Προθερμάνετε στους 180°C (στις αντιστάσεις στους 200°C). Ανοίξτε μια γωνία του ακόμα κατεψυγμένου ταψιού κατά 1 cm, τοποθετήστε το σε μια συρμάτινη σχάρα και ψήστε στη μεσαία θέση για περίπου 30 λεπτά (στις αντιστάσεις περίπου 30 λεπτά).
Στο τηγάνι: Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, τοποθετήστε το ακόμα κατεψυγμένο προϊόν και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά με καπάκι, γυρίζοντας περιστασιακά.
Κατά τη διαδικασία φιλεταρίσματος, το ψάρι αποστεώθηκε με ιδιαίτερη προσοχή. Εάν υπάρξουν μεμονωμένα κόκαλα, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, ζητάμε την κατανόησή σας.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.