Τρόπος απόψυξης: στο ψυγείο : τοποθετείστε το προϊόν σε ένα πιάτο και αφήστε το σκεπασμένο, να αποψυχθεί στην συντήρηση του ψυγείου (0-4°C) για περίπου 4 ώρες.
Μετά την απόψυξη, ξεπλύνετε και ταμπονάρετε με χαρτί κουζίνας.
Τρόπος προετοιμασίας: να καταναλωθεί αφού μαγειρευτεί.
Στο τηγάνι για 2 τεμάχια: σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεστάνετε 3 κουταλιές λάδι και προσθέστε τα αποψυγμένα φιλέτα. Ρίξτε λίγο λευκό κρασί και μαγειρέψτε τα για
7 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά γυρίζοντάς τα κάθε τόσο. Γαρνίρετε όπως επιθυμείτε.
Στο φούρνο για 2 τεμάχια: προθερμάνετε το φούρνο στους 200°C. Βάλτε τα αποψυγμένα φιλέτα σε ένα πυρέξ και προσθέστε 3 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο,
λίγο λευκό κρασί και αρωματικά βότανα. Ψήστε στην μεσαία σχάρα του φούρνου για περίπου 10 λεπτά. Γαρνίρετε όπως επιθυμείτε.
Σημείωση: Τα ψάρια φιλετάρονται αμέσως μετά τη σύλληψη και υποβάλλονται σε άμεση κατάψυξη. Ως πρόσθετη προστασία, τα φιλέτα τυλίγονται με μεμβράνες για τρόφιμα ( χρώματος μπλε),
το οποίο αφαιρείται μόλις φτάσουν στη στεριά χωρίς να διακοπεί η ψυκτική αλυσίδα. Σε σπάνιες περιπτώσεις, κομμάτια της μεμβράνης μπορεί να παραμείνουν στο φιλέτο, καθώς αυτά μπορούν
να αφαιρεθούν μόνο μετά την απόψυξη. Επειδή θέλουμε να σας προσφέρουμε τα πιο φρέσκα ψάρια, σας ζητάμε να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα μεμβράνης απευθείας κατά την προετοιμασία.
Λόγω της φυσικότητας των ψαριών που χρησιμοποιούνται για αυτό το προϊόν, σας συνιστούμε να δώσετε προσοχή στην πιθανή παρουσία οστών.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.