Παρόλη την προσοχή που πραγματοποιείται κατά την φιλετοποίηση του ψαριού, η πιθανότητα να βρεθούν τεμάχια οστών στο φιλέτο αποτελεί εξαίρεση και για τον λόγο αυτό ζητάμε την κατανόησή σας.
Τρόπος απόψυξης: για 2 τεμάχια:
Στο ψυγείο: τοποθετείστε το προϊόν σε ένα πιάτο και αποψύξτε το στο ψυγείο (0-4°C) για 3 ώρες περίπου. Κατόπιν ξεπλύνετε τα φιλέτα και στεγνώστε τα με χαρτί κουζίνας.
Τρόπος προετοιμασίας: να καταναλωθούν αφού μαγειρευτούν
Στο τηγάνι για 2 τεμάχια: σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεστάνετε 3 κουταλιές ελαιόλαδο και προσθέστε το προϊόν προσθέτοντας λίγο λευκό κρασί. Μαγειρέψτε το σε μέτρια φωτιά για 8 λεπτά περίπου, γυρίζοντάς το κάθε τόσο. Μετά το τηγάνισμα γαρνίρετε το προϊόν όπως επιθυμείτε.
Στο φούρνο για 4 τεμάχια: προθερμάνετε το φούρνο στους 180˚C(στην πάνω-κάτω αντίσταση στους 200˚C). Τοποθετείστε το προϊόν σε ένα πυρέξ με 3 κουταλιές λάδι και λίγο λευκό κρασί προσθέτοντας αρωματικά βότανα. Ψήστε το στην μεσαία θέση του φούρνου για 10 λεπτά περίπου γυρίζοντάς το στον μισό χρόνο ψησίματος.
Στην κατσαρόλα για 2 τεμάχια: σε μια κατσαρόλα που περιέχει αλατισμένο νερό που βράζει, προσθέστε το προϊόν (χωρίς να το αποψύξετε) και μαγειρέψτε σε δυνατή φωτιά για περίπου 8 λεπτά υπολογίζοντας τον χρόνο από την στιγμή που θα ξαναρχίσει να κοχλάζει το νερό μετά την προσθήκη του προϊόντος σε αυτό. Γαρνίρετε το προϊόν όπως επιθυμείτε.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.