Τρόπος απόψυξης για 1 τεμάχιο: αποψύξτε τον σολομό μέσα στην προστατευτική του συσκευασία, στην συντήρηση του ψυγείου (0-4 ˚C) για περίπου 6 ώρες και 30 λεπτά. Ακολούθως, ξεπλύνετε το ψάρι σε κρύο τρεχούμενο νερό και ταμπονάρετέ το με χαρτί κουζίνας.
Στο τηγάνι για 2 τεμάχια: σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεστάνετε 2 κουταλιές λάδι και προσθέστε το προϊόν που έχετε αποψύξει. Βάλτε λευκό κρασί και μαγειρέψτε το σε μέτρια φωτιά για περίπου 12 λεπτά σκεπάζοντας το τηγάνι με ένα καπάκι.
Στην κατσαρόλα για 2 τεμάχια: σε μια κατσαρόλα, βράστε νερό και προσθέστε το προϊόν χωρίς να το αποψύξετε. Μαγειρέψτε το για περίπου 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά, υπολογίζοντας τον χρόνο από την στιγμή που θα ξαναρχίσει να κοχλάζει το νερό. Γαρνίρετέ το όπως επιθυμείτε
Στο φούρνο αέρος για 2 τεμάχια: προθερμάνετε το φούρνο στους 180˚C(στην πάνω-κάτω αντίσταση στους 200˚C). Τοποθετείστε το προϊόν σε ένα πυρέξ με 3 κουταλιές λάδι και λίγο λευκό κρασί, αρωματικά βότανα και ψήστε το στην μεσαία θέση του φούρνου για περίπου 18 λεπτά (στην πάνω-κάτω αντίσταση για 20 λεπτά περίπου).
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.