Τρόπος απόψυξης για 200γρ: βάλτε το προϊόν χωρίς να το αποψύξετε, και αφήστε το σκεπασμένο στο ψυγείο (5 ˚C) για περίπου 3 ώρες.
Στο τηγάνι για 200γρ: αφού αποψύξετε την γάμπαρη, τρυπήστε το κέλυφος κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και αφαιρέστε το εντεράκι και το κέλυφος. Ξεπλύνετε και ταμπονάρετε με χαρτί κουζίνας. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεστάνετε 2 κουταλιές λάδι, λίγο βούτυρο στο μέγεθος ενός καρυδιού και προσθέστε το προϊόν. Μαγειρέψτε το σε μέτρια φωτιά για περίπου 4 λεπτά ανακατεύοντας συχνά. Προσθέστε λευκό κρασί, αλάτι και πιπέρι.
Στο σχαροτήγανο για 200γρ: αφού αποψύξετε την γάμπαρη, τρυπήστε το κέλυφος κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και αφαιρέστε το εντεράκι και το κέλυφος. Ξεπλύνετε και ταμπονάρετε με χαρτί κουζίνας. Σε ένα σχαροτήγανο, προσθέστε το προϊόν και ψήστε σε δυνατή προς μέτρια φωτιά για περίπου 5 λεπτά γυρίζοντας την γάμπαρη κάθε τόσο και αλείφοντάς την με μαρινάδα λαδιού με πιπέρι, λεμόνι και λευκό κρασί.
Στην κατσαρόλα για 200γρ: αφού αποψύξετε την γάμπαρη, τρυπήστε το κέλυφος κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και αφαιρέστε το εντεράκι και το κέλυφος. Ξεπλύνετε και προσθέστε το προϊόν σε μια κατσαρόλα με νερό και βράστε για 2 λεπτά περίπου υπολογίζοντας το χρόνο αφού ξαναρχίσει να κοχλάζει το νερό. Γαρνίρετε όπως επιθυμείτε πριν το σερβίρισμα.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.