Τρόπος προετοιμασίας: να καταναλωθεί αφού μαγειρευτεί
Στο τηγάνι για 200γρ: Όταν είναι κατεψυγμένο: Ζεσταίνετε άφθονο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και μαγειρεύετε το ακόμα κατεψυγμένο προϊόν σε μέτρια φωτιά για περίπου 4 λεπτά,
γυρίζοντας το κατά διαστήματα. Αφήστε το να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά πάνω σε χαρτί κουζίνας πριν το σερβίρισμα.
Όταν είναι αποψυγμένο (μετά από περίπου 8 ώρες στο ψυγείο): ζεσταίνετε άφθονο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, τοποθετείτε το αποψυγμένο προϊόν και
μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά για περίπου 4 λεπτά, γυρίζοντας περιστασιακά. Στη συνέχεια, αφήστε το να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά πάνω σε χαρτί κουζίνας πριν το σερβίρετε.
Στο φούρνο με αέρα για 400γρ: Όταν είναι κατεψυγμένο: προθερμάνετε στους 180°C (στην πάνω-κάτω αντίσταση στους 200°C). Τοποθετήστε το ακόμα
κατεψυγμένο προϊόν σε ένα ταψί με χαρτί ψησίματος και ψήστε στη μεσαία θέση για περίπου 17 λεπτά (στην πάνω-κάτω αντίσταση περίπου 17 λεπτά).
Όταν αποψυχθεί (μετά από περίπου 8 ώρες στο ψυγείο): προθερμάνετε στους 180°C (στην πάνω-κάτω αντίσταση στους 200°C). Μαγειρέψτε το
αποψυγμένο προϊόν στη μεσαία θέση για περίπου 15 λεπτά (στην πάνω-κάτω αντίσταση περίπου 20 λεπτά).
Στη φριτέζα αέρος για 400γρ: Κατεψυγμένο: τοποθετήστε το ακόμα κατεψυγμένο προϊόν στο καλάθι και ψήστε στους 190°C για περίπου 10 λεπτά.
Αποψυγμένο (μετά από περίπου 8 ώρες στο ψυγείο): τοποθετήστε το αποψυγμένο προϊόν στο καλάθι και ψήστε στους 180°C για περίπου 10 λεπτά.
Οι χρόνοι προετοιμασίας μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της συσκευής.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.