Τρόπος προετοιμασίας: να καταναλωθεί αφού μαγειρευτεί.
Στο φούρνο με αέρα για 2 τεμ: Προθερμάνετε στους 200°C (στην άνω-κάτω αντίσταση στους 200°C).
Τοποθετήστε το προϊόν χωρίς να το έχετε αποψύξει σε ένα ταψί με χαρτί ψησίματος και ψήστε στη μεσαία
θέση για περίπου 20 λεπτά (στην άνω-κάτω αντίσταση περίπου 25 λεπτά).
Στη φριτέζα αέρος για 2 τεμ: Τοποθετήστε το ακόμα κατεψυγμένο προϊόν στο καλάθι και ψήστε στους 190°C για περίπου 10 λεπτά.
Στο τηγάνι για 2τεμ: Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεστάνετε άφθονο λάδι και μαγειρέψτε το ακόμα κατεψυγμένο προϊόν σε μέτρια
φωτιά για περίπου 4 λεπτά, γυρίζοντας το ανά διαστήματα. Αφήστε το να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά πάνω σε χαρτί κουζίνας πριν το σερβίρισμα.
Τα ψάρια που χρησιμοποιούνται σε αυτό το προϊόν έχουν φιλεταριστεί και υποστεί επεξεργασία με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να είναι σχεδόν
απαλλαγμένα από κόκαλα. Εάν, παρ' όλη τη φροντίδα, παραμείνουν μεμονωμένα κόκαλα, ζητάμε την κατανόησή σας.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.