Μην επανακαταψύξετε το προϊόν μετά την απόψυξή του.
Τρόπος προετοιμασίας: να καταναλωθεί αφού μαγειρευτεί.
Μέθοδος Απόψυξης: στο ψυγείο: Αφήστε το προϊόν να ξεπαγώσει μέσα στην προστατευτική μεμβράνη στο ψυγείο (0°C/+4°C). Αφαιρέστε τη μεμβράνη, στη συνέχεια ξεπλύνετε και στεγνώστε με χαρτί κουζίνας ταμποναριστά.
Στο τηγάνι για 2 τεμάχια: Ζεσταίνετε 2 κουταλιές της σούπας λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, τοποθετείτε το αποψυγμένο προϊόν με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω, προσθέστε λευκό κρασί και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά. για περίπου 12 λεπτά με καπάκι, γυρίζοντας περιστασιακά. Αλατοπιπερώνετε πριν το σερβίρισμα.
Στο σχαροτήγανο για 2 τεμάχια: Σε ένα θερμαινόμενο, ελαφρά λαδωμένο τηγάνι σχάρας, τοποθετήστε το αποψυγμένο προϊόν με την επιδερμίδα προς τα κάτω και ψήστε σε μέτρια φωτιά για περίπου 12 λεπτά. με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω και ψήστε σε μέτρια φωτιά για περίπου 12 λεπτά, γυρίζοντας περιστασιακά. Αλατοπιπερώνετε πριν το σερβίρισμα.
Στο φούρνο με αέρα για 2 τεμάχια: Προθερμάνετε στους 180 °C (στις αντιστάσεις στους 200 °C). Τοποθετήστε το αποψυγμένο προϊόν με την επιδερμίδα προς τα κάτω σε αντικολλητικό σκεύος φούρνου. σε ένα αντικολλητικό ταψί, προσθέστε 2 κουταλιές λάδι, μια σταγόνα λευκό κρασί και μαγειρέψτε στη μέση για περίπου 2 λεπτά. και ψήστε στη μεσαία θέση για περίπου 12 λεπτά (στις αντιστάσεις περίπου 15 λεπτά).
Συμβουλή: μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσετε το χρόνο μαγειρέματος ανάλογα με το πάχος του προϊόντος.
Οι χρόνοι προετοιμασίας ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της συσκευής.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.