Στο ψυγείο (στους 5 ˚C περίπου): τοποθετείστε το προϊόν σε ένα πιάτο και αποψύξτε το σκεπασμένο στο ψυγείο για 3 ώρες και 30 λεπτά περίπου. Μετά ξεβγάλετε το και ταμπονάρετέ το με χαρτί κουζίνας.
Τρόπος Παρασκευής: να καταναλωθούν αφού μαγειρευτούν
Στο τηγάνι (για 500γρ): αφαιρέστε το κέλυφος και το έντερο. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεστάνετε 2 κουταλιές της σούπας λάδι και προσθέστε τις γαρίδες που έχετε αποψύξει. Ακολούθως προσθέστε λίγο λευκό κρασί. Μαγειρέψτε το προϊόν σε μέτρια φωτιά για 4 λεπτά περίπου γυρίζοντάς το κάθε τόσο. Γαρνίρετέ το όπως επιθυμείτε πριν να το σερβίρετε.
Στο σχαροτήγανο (για 500γρ): χαράξτε το κέλυφος κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης χωρίς να το αφαιρέσετε και βγάλε το έντερο. Σε ένα σχαροτήγανο που έχετε προθερμάνει, μαγειρέψτε το προϊόν σε μέτρια φωτιά για 4 λεπτά περίπου, γυρίζοντάς το κάθε τόσο. Γαρνίρετε τις γαρίδες όπως επιθυμείτε, πριν τις σερβίρετε.
Μην επανακαταψύξετε το προϊόν μετά την απόψυξή του.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.