Μην επανακαταψύξετε το προϊόν μετά την απόψυξή του.
Τρόπος προετοιμασίας: να καταναλωθεί αφού μαγειρευτεί.
Στο τηγάνι για 5 τεμάχια: Ζεσταίνουμε 3 κουταλιές της σούπας λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, τοποθετούμε το παγωμένο ακόμα προϊόν, προσθέτουμε μια πιτσιλιά λευκό κρασί και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για περίπου. 7 λεπτά. με καπάκι, στη συνέχεια ανακαλύψτε και συνεχίστε για περίπου. 7 λεπτά, ανακατεύοντας απαλά από καιρό σε καιρό κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Μέθοδος Απόψυξης: Στο ψυγείο για 5 τεμάχια: Τοποθετήστε το προϊόν σε ένα πιάτο και αφήστε το να ξεπαγώσει σκεπασμένο στο ψυγείο (0°C/+4°C) για περίπου. 8 ώρες, στη συνέχεια ξεπλύνετε και στεγνώστε με χαρτί κουζίνας ταμποναριστά.
Στο φούρνο με αέρα για 5 τεμάχια: Προθερμάνετε το φούρνο στους 200°C. Τοποθετήστε το αποψυγμένο προϊόν σε ένα αντικολλητικό σκεύος ψησίματος με 3 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, λίγο λευκό κρασί, αρωματικά βότανα και μαγειρέψτε σε κεντρική θέση για περίπου. 18 λεπτά.
Κατά τη διαδικασία φιλεταρίσματος, το ψάρι αποστεώθηκε με ιδιαίτερη προσοχή. Εάν υπάρξουν μεμονωμένα κόκαλα, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, ζητάμε την κατανόησή σας.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.