Μην επανακαταψύξετε το προϊόν μετά την απόψυξή του.
Καταναλώνεται μετά από μαγείρεμα
Τρόπος απόψυξης: Στο ψυγείο για 400γρ: Τοποθετήστε το δίσκο ακόμα κλειστό σε ένα πιάτο και αφήστε το να ξεπαγώσει για περίπου. 7 ώρες Στη συνέχεια ξεπλύνετε το προϊόν και στεγνώστε το ταμποναριστά με χαρτί κουζίνας.
Προτάσεις μαγειρέματος για 200γρ προϊόντος
Στο σχαροτήγανο για 200γρ: Τοποθετήστε το αποψυγμένο προϊόν σε ένα θερμαινόμενο, ελαφρώς λαδωμένο σχαροτήγανο και μαγειρέψτε σε δυνατή φωτιά για περίπου. 6 λεπτά γυρίζοντας το περιστασιακά.
Στη τηγάνι για 200γρ: Τοποθετήστε το αποψυγμένο προϊόν σε ένα ζεστό και ελαφρώς λαδωμένο αντικολλητικό τηγάνι και μαγειρέψτε σε δυνατή φωτιά για περίπου. 6 λεπτά. γυρίζοντας περιστασιακά. Στα μισά του ψησίματος σβήστε με λευκό κρασί.
Στη κατσαρόλα για 200γρ: Βράστε λίγο νερό σε ένα τηγάνι, βυθίστε το αποψυγμένο προϊόν και μαγειρέψτε σε δυνατή φωτιά για περίπου. 2 λεπτά. υπολογίζοντας τον χρόνο από την στιγμή που θα ξαναρχίσει να κοχλάζει το νερό. Στραγγίζουμε και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.