Τρόπος απόψυξης: για 2 τεμάχια
Στο ψυγείο (στους 5 ˚C περίπου): τοποθετείστε το προϊόν σε ένα πιάτο και αποψύξτε το σκεπασμένο στο ψυγείο για 4 ώρες περίπου. Μετά ξεβγάλετε το και ταμπονάρετέ το με χαρτί κουζίνας.
Τρόπος Παρασκευής
Στο τηγάνι (για 2 τεμάχια): σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεστάνετε 3 κουταλιές λάδι. Προσθέστε το προϊόν που έχετε αποψύξει και βάλτε λίγο λευκό κρασί. Μαγειρέψτε το για 7 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά, γυρίζοντάς το κάθε τόσο. Γαρνίρετε όπως επιθυμείτε πριν το σερβίρετε.
Στο φούρνο με αέρα (για 2 τεμάχια): προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ˚C. Τοποθετείστε το προϊόν σε ένα αντικολλητικό πυρέξ με 3 κουταλιές ελαιόλαδο, λίγο λευκό κρασί και αρωματικά βότανα. Ψήστε στην μεσαία θέση του φούρνο για περίπου 10 λεπτά.
Στην κατσαρόλα για 2 τεμάχια: σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, προσθέστε το προϊόν που έχετε αποψύξει και βράστε το σε μέτρια φωτιά για 7 λεπτά περίπου, υπολογίζοντας από την στιγμή που ξαναρχίζει ο βρασμός. Γαρνίρετε όπως επιθυμείτε πριν το σερβίρετε.
Μην επανακαταψύξετε το προϊόν μετά την απόψυξή του.
Το ψάρι πριν την κατάψυξή του επάνω στην αλιευτική βάρκα, καθαρίζεται, φιλετοποιείται και τυλίγεται με μεμβράνες κατάλληλες για τρόφιμα (μπλε) οι οποίες επιτρέπουν στα αλιεύματα να διατηρούν όλη τους την τρυφερότητα. Παρόλο που οι μεμβράνες αφαιρούνται κατά την διάρκεια της συσκευασίας του προϊόντος, χωρίς να διακοπεί η αλυσίδα της ψύξης, υπάρχει πιθανότητα να παραμείνει κάποιο τεμάχιο της μεμβράνης επάνω στο φιλέτο. Με δεδομένη την φυσικότητα του προϊόντος, σας προτείνουμε να είστε προσεκτικοί για την πιθανότητα παρουσίας τεμαχίων οστών στα φιλέτα.
Οι πληροφορίες για τα προϊόντα στον ιστότοπο έχουν συγκεντρωθεί με προσοχή και ακρίβεια.
Είναι πιθανό τα συστατικά των προϊόντων bofrost* να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των πληροφοριών στην ιστοσελίδα και των προϊόντων που παραδίδονται απευθείας στο σπίτι σας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να ελέγχετε προσεκτικά τις δηλώσεις στη συσκευασία κατά την αγορά.